top of page

Het verhaal van 

Het Haargezelschap

Bij Haargezelschap geloven we in het creëren van schoonheid op een duurzame en verantwoorde manier. Onze missie is niet alleen om je een prachtige haar te bezorgen, maar ook om positieve impact te hebben op het milieu en de gemeenschap waarin we leven.

Producten.JPG
Producten.JPG

Natulique

Wij zijn enthousiast over NATULIQUE. Wij hechten waarde aan een product met natuurlijke ingrediënten en wij delen de filosofie, welke tot doel heeft een bijdrage te leveren aan de gezondheid van mens, dier en planeet.

Wat wij doen...

Onze salon is uitgerust met energiebesparende apparatuur en verlichting. Wij streven ernaar om onze ecologische voetafdruk te minimaliseren door bewuste keuzes te maken in ons dagelijks energieverbruik.

Recycling en Hergebruik: Wij geloven in het verminderen van afval. Al het haar wat op de grond ligt gaat in de 'Haarzak'. Met dit haar wordt bijvoorbeeld mest gemaakt, maar ook worden er matten gemaakt die bijvoorbeeld olie en ander afval in rivieren en oceanen opnemen Verder moedigen wij hergebruik aan waar mogelijk. 

Kledingruil en Duurzame Mode:

Bij ons gaat duurzaamheid verder dan alleen haarverzorging. Wij stimuleren duurzame mode door het organiseren van kledingruilfeesten

Bij onze duurzame salon geloven we dat het mogelijk is om schoonheid te omarmen zonder concessies te doen aan onze planeet. Stap binnen en ervaar de harmonie tussen ecologische verantwoordelijkheid en uitstekende haarverzorging. Samen creëren we een duurzame en stralende toekomst voor jouw haar en onze wereld.

20231112_131906.jpg
bottom of page