top of page

HET GEZELSCHAP

20211118_103058_edited.jpg

WENDY

HAARSTYLIST EN ONDERNEMER

Wendy staat midden in het leven. Haar jarenlange ervaring als kapper en de inspiratie die zij opdoet tijdens een bezoek aan een museum, concert en de natuur zorgen voor een eigen kijk op het vak en leiden zo naar een persoonlijke haarcoupe, kleur of omvorming

IMG-20220623-WA0002 (1)_edited_edited.jpg

CHRISTINE

HAARSTYLIST KLEURANALIST

Sinds 1998 zit Christine in het kappersvak en is zij nog steeds niet uitgeleerd. Zij is een creatieve ondernemer die zich bezighoudt met spiritualiteid, gezondheid en vooral veel lol en liefde! Je kunt bij Christine terecht voor een goede coupe, de juiste kleur, een nieuwe look maar zeker ook voor  een goed gesprek. Bij Christine vind je oprechte interesse, vakkundigheid en creativiteit!
IMG-20230202-WA0000.jpg

DONNA

ASSISTENT

Op de woensdag en vrijdag is Donna te vinden bij het Haargezelschap. Zij volgt de opleiding kapper bij het Horizon College in Purmerend. 

Donna is creatief en leergierig. De ingrediënten om topstyliste te worden. Donna geeft heerlijke was-massages en maakt prachtige kleuringen. 

joran bw.jpg

JORAN

MAKE UP ARTIEST

Mooi haar en mooie make-up zijn onlosmakend met elkaar verbonden. Heb jij een speciale gelegenheid of ga je trouwen? Dan is Joran jouw man! Met zijn talent weet hij het mooiste uit jezelf te halen! Of het nu gaat om een dagmake-up of een gala.  Joran denkt met je mee! Wil je Joran boeken? Dan graag een graag een mailtje of apje. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met jou op! Kijk alvast voor inspiratie op Joran zijn instagram

squinty smiley

BEN JIJ GOED GEZELSCHAP?

ZZP  Haarstylist, Colourspecialist, Barbier, Black Hair-expert

Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en kijk jij uit naar een gezellige, creatieve werkomgeving?

Ben jij een zelfstandige kapper en zoek jij een plek waar jij je magie kan laten stralen?

Laten we afspreken om te zien wat het Haargezelschap voor jou kan betekenen.

* Jij hebt minimaal 3 jaar ervaring (inclusief opleiding)
* Jij bent bevlogen, creatief en ondernemend.

* Je hebt een groen hart en wilt uitsluitend met duurzame producten werken

bottom of page